(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WJW6KZ7');

Blog

Klant
Al 10 jaar Makeonline voor Cosun Beet Company

Makeonline viert jubileum met Cosun Beet Company. Sinds 2013 werken ze samen met KWA Bedrijfsadviseurs voor naleving wet- en regelgeving. Peter Wijnbeek, manager Veiligheid bij Cosun Beet Company, deelt hun evolutie van MakeClear naar Makeonline.

23 augustus 2023
Nieuws
Geen Excel-circus meer

Wienerberger wist met heel veel excelsheets jarenlang in compliance te blijven. Zij maakten de omschakeling naar Makeonline en namen afscheid van de sheets.

14 juni 2023
Nieuws
Interview over ISSO

Wil je meer weten over ISSO en Makeonline? Lees dan het interview.

22 mei 2023
Nieuws
Q1 2023 Ontwikkelingen in wet- en regelgeving

Blijf elk kwartaal op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in wet- en regelgeving met betrekking tot arbo, milieu, energie, duurzaamheid, etc.

20 april 2023
Gebruikersbijeenkomst
Makeonline gebruikersbijeenkomst 11 mei 2023

Donderdag 11 mei 2023 is ben je weer welkom op onze Makeonline gebruikersbijeenkomst!Wat kun je verwachten?Programma• Strategisch vooruitkijken• Klant aan het woord• ARIE in de praktijk• Jubileum KWA• Ontwikkelingen MakeonlineKom je ook?

20 april 2023
Nieuws
RI&E in Makeonline

Je hebt als werkgever de wettelijke verplichting vast te stellen of werknemers veilig en gezond werken. Dit doe je door het uitvoeren van een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) en Plan van Aanpak (PVA). Doe jij dit ook?

16 februari 2023
Nieuws
Single Sign On (SSO)

Makeonline biedt nu ook SSO!

09 februari 2023
Nieuws
Samenwerking met ISSO

Makeonline is een samenwerking aangegaan met ISSO, de organisatie voor kennis over gebouw- en installatiebeheer.

09 februari 2023
Nieuws
Q4 2022 Ontwikkelingen in wet- en regelgeving

Blijf elk kwartaal op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in wet- en regelgeving met betrekking tot arbo, milieu, energie, duurzaamheid, etc.

23 januari 2023
Klant
REYM bespaart tijd en energie met Makeonline

REYM is een dienstverlener in industriële reiniging, transport en afvalmanagement. REYM heeft gekozen voor Makeonline om aan wet- en regelgeving te voldoen. Wat zijn hun ervaringen?

19 januari 2023
Gebruikers
Flitsende audit voor logistiek bedrijf Drake & Farrell

Wat doe je als bedrijf als je midden in een voorbereiding van een verhuizing zit en er óók nog over 4 weken een auditor op bezoek komt en je de ‘puntjes op de i’ wenst te zetten? KWA bellen.

10 november 2022
Gebruikers
Makeonline-pilot bij GAD

Het milieumanagementsysteem (MMS) van de GAD is gecertificeerd volgens de norm ISO 14001. De GAD heeft KWA gevraagd het bestaande MMS aan te passen.

10 november 2022

Wil je meer weten? Jan-Carelhelpt je graag verder.

Neem contact op jcn@kwa.nl +31 (0)33 - 422 13 92