(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WJW6KZ7');

Blog

RI&E in Makeonline

Je hebt als werkgever de wettelijke verplichting vast te stellen of werknemers veilig en gezond werken. Dit doe je door het uitvoeren van een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) en Plan van Aanpak (PVA). Doe jij dit ook?

16 februari 2023
Nieuws
Single Sign On (SSO)

Makeonline biedt nu ook SSO!

09 februari 2023
Nieuws
Samenwerking met ISSO

Makeonline is een samenwerking aangegaan met ISSO, de organisatie voor kennis over gebouw- en installatiebeheer.

09 februari 2023
Nieuws
Q4 2022 Ontwikkelingen in wet- en regelgeving

Blijf elk kwartaal op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in wet- en regelgeving met betrekking tot arbo, milieu, energie, duurzaamheid, etc.

23 januari 2023
Klant
REYM bespaart tijd en energie met Makeonline

REYM is een dienstverlener in industriële reiniging, transport en afvalmanagement. REYM heeft gekozen voor Makeonline om aan wet- en regelgeving te voldoen. Wat zijn hun ervaringen?

19 januari 2023
Gebruikers
Flitsende audit voor logistiek bedrijf Drake & Farrell

Wat doe je als bedrijf als je midden in een voorbereiding van een verhuizing zit en er óók nog over 4 weken een auditor op bezoek komt en je de ‘puntjes op de i’ wenst te zetten? KWA bellen.

10 november 2022
Gebruikers
Makeonline-pilot bij GAD

Het milieumanagementsysteem (MMS) van de GAD is gecertificeerd volgens de norm ISO 14001. De GAD heeft KWA gevraagd het bestaande MMS aan te passen.

10 november 2022
Klant
Makeonline geeft Uniper inzicht en overzicht

“Makeonline helpt actief om altijd in compliance te zijn en te blijven”, zeggen Renske van de Wetering en Patrick van den Ham van Uniper Benelux afdeling Stadscentrales.

10 november 2022
Gebruikers
NIZO werkt vanaf begin met Makeonline

NIZO Food Research was vanaf het prille begin één van de gebruikers van Makeonline (toen nog MakeClear). Koen Herder, Team Leader General Services bij NIZO, is enthousiast gebleven.

10 november 2022
Gebruikers
Ieder dag een flesje Yakult én Makeonline

Yakult is al jaren een klant van KWA en een trouwe gebruiker van Makeonline. Lees hier wat hen dat oplevert.

09 november 2022
Nieuws
Invoering Omgevingswet uitgesteld

De inwerkingtreding van de Omgevingswet is met een half jaar uitgesteld naar 1 juli 2023. Ga nu al aan de slag om op tijd voorbereid te zijn.

03 november 2022

Wil je meer weten? Jan-Carelhelpt je graag verder.

Neem contact op jcn@kwa.nl +31 (0)33 - 422 13 92