(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WJW6KZ7');
Makeonline Team

Wij staan altijd voor u klaar.

Begrijp je de wet- en regelgeving die geldt voor jouw bedrijf? 
Heb je alles tijdig en op de juiste wijze geregeld?
Met Makeonline van KWA Bedrijfsadviseurs weet je zeker dat je wet- en regelgeving goed borgt en je op de hoogte bent van de actualiteit. In compliance zijn, ligt in jouw handen.

Demo aanvragen Bekijk film

Makeonline

Makeonline wordt met zorg en enthousiasme gemaakt door KWA Bedrijfsadviseurs. Gedreven en deskundige adviseurs op gebieden als duurzaamheid, energie, procestechniek, milieu, arbo en kwaliteitsmanagement brengen helderheid in de steeds complexere regelgeving. Wij denken met je mee om tot betere oplossingen te komen. We zijn geen doorsnee adviesbureau. Dat komt doordat onze specialisten ook zelf eigenaar zijn van KWA. We maken ons eigen beleid en onze eigen keuzes. Het delen van kennis zit ieder van ons in de genen, waarbij het helpen van jou als klant voorop staat. 

Wij maken Makeonline met een club van meer dan 70 enthousiaste collega’s. Elke dag zijn wij bezig met het schrijven van content, het verbeteren van het platform en het helpen van bedrijven zoals dat van jou. 

Heb je affiniteit met wet- en regelgeving en wil je bijdragen aan het continu verbeteren van bedrijven. Bekijk dan onze vacatures. Of neem direct contact met ons op.

Onze mensen
(Dit zijn ze uiteraard niet allemaal)

Jan-Carel Nieuwland
Steven van Tilborg
Steven van Tilborg
Jesper Schaap
Jesper Schaap
Jildou de Jong
Jildou de Jong
Hannah Meijer
Hannah Meijer
Janine Ietswaard
Janine Ietswaard

KWA Bedrijfsadviseurs

Wij zijn hét adviesbureau voor productiebedrijven en instellingen in Nederland. Gedreven en deskundige adviseurs brengen helderheid in de steeds complexere regelgeving. Wij helpen je met het in compliance komen en blijven, realiseren van (technische) projecten, CO2-reductiestrategie en -implementatie en veiliger maken van de werkomgeving. Ook helpen we je vooruit te kijken naar de ambities en uitdagingen van 2030/2050.

Bezoek de website

Partners
(Dit zijn ze uiteraard niet allemaal. Wanneer sta jij erbij?)

Wil je meer weten? Stevenhelpt je graag verder.

Neem contact op svt@kwa.nl +31 (0)33 - 422 13 82