(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WJW6KZ7');

Disclaimer

Wij stellen de inhoud van Makeonline met de grootste zorg samen en wij hebben ons maximaal ingespannen om een goed werkend platform te maken. Het blijft in alle gevallen raadzaam om de applicatie met beleid toe te passen en kritisch te blijven op de uitkomsten. Mocht je toch onvolkomenheden ontdekken, dan stellen wij het zeer op prijs als je ons daarvan direct op de hoogte stelt. Hiermee draag je samen met de vele andere gebruikers bij aan een nog betrouwbaarder eindresultaat.

Onze informatie en begeleiding biedt je natuurlijk handvatten om tot een borging van wetgeving te komen. Je bent zelf aansprakelijk voor de interpretatie hiervan en de vertaling naar een oplossing binnen jouw bedrijfsvoering én de opvolging van eventuele acties die hieruit voortvloeien. Met andere woorden: het in compliance zijn blijft jouw eigen verantwoordelijkheid. KWA streeft naar accuraatheid, volledigheid en betrouwbaarheid van de inhoud van Makeonline. KWA geeft hierover echter geen garanties af. Toegang tot Makeonline en het gebruik van informatie en opgenomen verwijzingen geschieden geheel voor rekening van de gebruiker en/of administrator van het systeem.

De informatie afkomstig uit Makeonline is uitsluitend bestemd voor de Makeonline abonnee. Toegang geven tot of verstrekking van deze informatie aan derden is zonder uitdrukkelijke toestemming van KWA Bedrijfsadviseurs niet toegestaan.