(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WJW6KZ7');

Release 19-04-2024: betere kenmerken, instructievideo’s en surveys

17 april 2024

EfficiencyReleaseSoftware

Kenmerken in de Analyse

Wil je makkelijk kunnen zoeken op specifieke onderwerpen? Dan kan dat nu door het verbeterde beheer en filtering op kenmerken.

Minder nullen 

Is het je opgevallen dat in Makeonline bijvoorbeeld de nummers van voorschriften en artikelen extra nullen bevatten? Dat deden we om, net zoals Excel, de sortering van informatie op een natuurlijk volgorde te tonen. Na de release zie je dezelfde sortering, maar met minder nullen!

Voortgangsmonitoring

De grafieken boven de tabellen zijn nu dynamischer en meer in lijn met de grafieken op je dashboard.

Instructievideo’s

Om jou nog beter te kunnen helpen zijn we bezig met het beschikbaar maken van instructievideos. Zodat je nog makkelijker kunt kijken hoe je bepaalde handelingen in Makeonline kunt doen.

Rollenscherm

De indeling van het rollenscherm en de daarin weergegeven processelectie zijn nu nog overzichtelijker.

Surveys

Help je ons Makeonline nog verder te verbeteren? Gebruikers krijgen periodiek een berichtje te zien om feedback op te halen over het gebruik.