(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WJW6KZ7');

Release 30-06-2023: beheer dashboards en Analyse aspecten

28 juni 2023

ReleaseSnelheidBeheren

Dashboard verwijderen

Steeds meer gebruikers maken actief gebruik van hun Makeonline dashboard. Logisch, omdat je bij een goed ingericht dashboard op 1 plek overzicht hebt waar je aan toe bent en wat je aandacht nodig heeft. 

Om het beheer van deze dashboards makkelijker te maken hebben we een aantal features toegevoegd. Zo is het nu makkelijker om overbodige dashboards te verwijderen via het prullenbak symbooltje.

Dit zie je uiteraard alleen als je daartoe de juiste rechten in het systeem hebt.


Dashboard kopiëren

Ook het aanmaken van nieuwe dashboards hebben we vergemakkelijkt. Als er meerdere gebruikers zijn die een niet identiek maar wel vergelijkbaar dashboard nodig hebben, dan kun je dashboards nu eenvoudig kopiëren.

 

Bulk status veranderen Analyse

Om het jou als beheerder makkelijk te maken hebben we een extra functionaliteit toegevoegd. Namelijk die om aspecten in bulk van status te veranderen. Zodat je heel eenvoudig kunt bepalen of de risicoaanvaarding voor de geselecteerde set met aspecten op Wel of Niet staat.

Door de aspecten op Wel aanvaard te zetten kun je gebruik maken van de automatische herbeoordelingsfunctionaliteit. Zodat Makeonline je vertelt wanneer het tijd is om je risico's en kansen te heroverwegen. Handig, zodat jij er niet zelf over na hoeft te blijven denken.