(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WJW6KZ7');

Release 17-06-2022: Informatieketting, wachtwoord, nieuw mail format

17 juni 2022

Gebruiksgemak (UX)ReleaseSoftwareSnelheid

Relatiediagram

Visueel ingesteld? Alle connecties tussen taak, bevinding, vereiste of aspect onderwerpen in een handig diagram. Maak relaties inzichtelijk tussen je theorie en praktijk met een druk op de knop.

Probeer het nu en laat ons weten wat je er van vindt.

Open het diagram op de volgende schermen met deze knop:

Nieuw mail format

Is het je al opgevallen dat je nu vanuit Makeonline een veel overzichtelijker wekelijkse mail krijgt? Niet alle openstaande taken worden nu getoond. De focus ligt primair op de nieuwste taken die aandacht nodig hebben. En de mail verteld hoe groot het aantal taken is dat al langer openstaat. De informatie is nu sneller te scannen en te begrijpen door de gebruiker.

Single sign on

Wil je dat bij het inloggen op je bedrijfsnetwerk Makeonline automatisch weet welke gebruiker toegang heeft en met welke rechten? Dan is de nieuwe extra optie Single Sign On (SSO) iets voor jou. Neem contact met ons op als je er meer over wilt weten.

KWA risico analyses

Wil je dat KWA de kwaliteit van je RI&E, Milieu-aspectenregister, stakeholderanalyse, etc. beheert en actualiseert? Dat kan nu! We hebben de infrastructuur gebouwd om deze informatie in de module Analyse van jouw Makeonline omgeving te kunnen onderhouden.