(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WJW6KZ7');

Release 15-12-2023: Features die het leven net iets makkelijker maken

14 december 2023

Taken

Taak en bevinding ID nummers zijn beter herkenbaar.

We tonen voortaan het volledige ID nummer voor taken en bevindingen, zoals u dat voor andere objecten in Makeonline al kent. Effectief komt er 66- voor taken te staan, en 89- voor bevindingen. Zo kunt u in communicatie makkelijker herkennen over wat voor soort informatie een collega het heeft. 

Overal zoeken op basis van een gekoppelde taak

Vind in (bijna) alle lijsten makkelijk items terug door te zoeken op gekoppelde taak id, titel of omschrijving.

Snel een taak verwijderen

Verwijder nu snel en gemakkelijk een taak via de 'Verwijderen' knop rechts onderin de taak bewerk popup. Dit werkt ook voor het annuleren van nieuwe taken!

Wetswijziging inzichtelijk tijdens taak registratie

Klik op de wijzigingslink bij herkomst van de taak registratie en een popup toont alle achterliggende wijzigingsinformatie. Klik op de links in de popup voor meer informatie.

Kies zelf een voorkeur deadline voor nieuwe taken

Sindskort staat de deadline van nieuwe taken 6 maanden in de toekomst. Kies nu zelf het aantal dagen in de toekomst via instellingen > Module instellingen > standaard deadline (dagen na vandaag)

 

Vind sneller geborgde vereisten bij een taak

Bij het bewerken van een taak kunt u de relevante vereisten popup filteren op relevantie. Standaard staat dit filter aan.

Analyse

Minder overtypen bij herbeoordelen van een aspect

Antwoorden uit de vorige aspect beoordeling worden automatisch overgenomen, ook na (kleine) aanpassingen aan de methode.

Melding

Foto-ondersteuning in formulieren (beta)

Maak direct foto's met een mobiel of tablet bij een formulier. Deze functie is experimenteel. Vraag aan uw adviseur als u deze functie wilt uitproberen!

Instellingen

Makeover voor het rollenscherm

De privileges in het rollenscherm zijn opgeruimd en voorzien van uitleg. De rechten op de procesboom zijn ook duidelijker en makkelijker uit te delen.

Gebruikerslijst filterbaar op rol

Vind met een druk op de knop alle veiligheidskundigen.