(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WJW6KZ7');

Release 13-10-2023: uitbreiding mogelijkheden dashboard

11 oktober 2023

Gebruiksgemak (UX)ReleaseSoftwareEfficiency

Overzicht in Taken

Zie direct de locatie en prioriteit van elke taak op je dashboard, zodat je taken van verschillende vestigingen eenvoudig kunt onderscheiden. En zodat je direct kunt zien welke taken als eerste jouw aandacht nodig hebben.

 

Meerdere Afbeeldingen

Voeg nu meerdere afbeeldingen toe aan je dashboard, zoals logo's, flowschema's of slogans, om het echt persoonlijk te maken. Hiermee kun je jouw gebruikers nog beter helpen te vertellen hoe het proces georganiseerd is en wat je hun vraagt te doen in het compliance proces.

 

Directe Links

Stel snelkoppelingen in voor veelgebruikte zoekopdrachten, zodat je direct bij de informatie komt die je vaak nodig hebt. Met jouw eigen lijstje met shortcuts maak je dashboard nog efficienter.

 

Opgemaakte Teksten en aanpasbare Tooltips

Personaliseer je widgets op je dashboard met aanvullende tooltips en opgemaakte teksten voor een naadloze gebruikerservaring. Niet alleen worden je teksten prettiger leesbaar, ook helpt het bij het sneller lezen van je teksten.

 

Herkomst Aspect Bij Taak Registratie Inzichtelijk

Bij het registreren van je taak krijg je, als deze gekoppeld is aan een risicoanalyse, nu direct inzicht in de relevante achtergrondinformatie. Daarmee wordt het duidelijker waarom de taak belangrijk is en wat er van je gevraagd wordt om te doen. 

 

Vergunning Snel Bewerken

Ben je bezig met de voorschriften uit wetgeving of vergunningen en zie je een foutje? Dan kun je deze nu direct aanpassen vanuit het scherm waar je bezig was (Verplichtinge > Inhoud). Dat scheelt een aantal klikken en dus tijd. 

 

Duidelijke Deadlines voor Taken

Om je alvast te helpen krijgen nieuwe eenmalige taken nu standaard een deadline van 6 maanden. Lekker praktisch dat Makeonline je alvast helpt als je snel een aantal taken aanmaakt. Natuurlijk kun je deze altijd aanpassen als dat nodig is.