(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WJW6KZ7');

Makeonline wijzigingen wet- en regelgeving Q2 2021

16 juli 2021

ContentWetgevingOntwikkelingen

Benieuwd welke ontwikkelingen in wet- en regelgeving van het afgelopen kwartaal relevant zijn voor jouw bedrijf?

Bekijk het in Makeonline.

Daarnaast hebben wij het register geactualiseerd vanwege nieuwe en vervallen wetgeving.

Mededeling REACH/CLP

De afgelopen periode hebben wij, samen met een inhoudelijk expert op het gebied van REACH/CLP, de wet- en regelgeving nader bekeken op het gebied van Europese wetgeving met betrekking tot gevaarlijke stoffen (zoals REACH en CLP). Het gevolg is dat wij duidelijkere keuzes gemaakt hebben welke wet- en regelgeving binnen de scope van Makeonline valt en welke daarbuiten. De wetgeving die dit betreft is in de rapportage weergegeven.

Door deze focus kunnen wij meer aandacht besteden aan de kwaliteit van de kern van ons product. En daarmee heb je nog beter overzicht welke verplichtingen op jouw bedrijfssituatie van toepassing zijn en ondersteunen wij je nog beter door je op de hoogte te houden van de relevante ontwikkelingen rondom wet- en regelgeving.

Vragen?
Vragen over inhoud, werkwijze of aanvullende mogelijkheden? Neem contact op met je vaste adviseur.


Hartelijke groet,
KWA Bedrijfsadviseurs