(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WJW6KZ7');

Release 02-04-2021: Verbetering sortering en leesbaarheid Analyse module

02 april 2021

ReleaseSoftware

Algemeen

  • Op sommige plekken waren de Makeonline titels bij invoervelden onvoldoende leesbaar, doordat ze soms onhandig afgebroken werden. Op diverse punten is de lay-out van de titels aangepast om de leesbaarheid te vergroten.

 

Analyse > Beheren

  • Bij het starten van het scherm voor Analyse beheren of Analyse registreren stond de standaard sortering op de naam van het aspect. Dat maakte dat bijvoorbeeld MAR aspecten en RIE aspecten door elkaar heen gesorteerd konden staan. De standaard view is nu aangepast door eerst te sorteren op de methodetitel en daarna op de aspect titel.

 

Analyse > Registreren

  • Bij het toepassen van aspecten op een processtap toonde de pop-up lange aspecttitels niet prettig. De horizontale schuifbalk in de pop-up kwam alleen naar voren als je helemaal naar beneden scrolde. De horizontale schuifbalk wordt nu altijd getoond, waardoor je lange titels makkelijker leesbaar kunt maken.

Screenshot aspect zichtbaarheid

  • Bij het registreren van aspecten werd de methodetitel en de aspect titel als 1 tekst getoond, waardoor de leesbaarheid niet optimaal was. Daarnaast werd de methodetitel op twee plaatsen in het formulier getoond. De titel van de methode en de titel van het aspect worden nu los van elkaar getoond en zijn beter herkenbaar.

Screenshot aspect titel

Taken > Beheren

  • Er is een nieuwe functionaliteit toegevoegd, die het mogelijk maakt om een set met concept taken met 1 handeling op actief te zetten. En andersom. Dit maakt het accorderen van concepttaken om ze daarna actief te maken een stuk eenvoudiger.

Screenshot taak bulk verwerking

Fixes

  • Fix MO-3469: De taak trend grafiek gaf een onjuist aantal openstaande taken aan. Dit is gecorrigeerd.
  • Fix MO-3339: Bij het koppelen van taken worden nu initieel de taken uit de geselecteerde processtap getoond.