(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WJW6KZ7');

Release 24-02-2023: Verbeterde tekstweergave en bevindingen bij analyses

23 februari 2023

ReleaseSoftwareSnelheid

Tekstopmaak Verplichtingen>Beheren

Als je wil dat gebruikers in jouw organisatie prettig, snel en effectief aan de slag gaan met jouw vereistebeschrijvingen, pas dan nu opmaak toe in je teksten. Door bijvoorbeeld: vetcursief, opsommingen of bullets te gebruiken worden teksten beter en sneller leesbaar. Waardoor het makkelijker wordt om ermee aan de slag te kunnen.

Voorkom dubbele bevindingen bij Analyses

Bij het uitvoeren van analyses zoals RI&E's, MAR's, etc. kunnen automatisch bevindingen worden gegenereerd. Om te voorkomen dat bij een herbeoordeling van de analyse telkens opnieuw automatisch bevindingen worden aangemaakt, controleert Makeonline nu voor jou of er nog openstaande bevindingen en taken zijn. Dit voorkomt dubbel werk. 

(Her)beoordelingen Analyses

Wil jij dat je RI&E of MAR aspecten elk jaar herbeoordeeld moeten worden? Dan kun je dit nu zelf instellen. En Makeonline helpt je daarbij. Je kunt nu in Makeonline zelf een herbeoordelingsinterval instellen voor je analyses.

Daarnaast zorgt Makeonline er nu voor dat als beheersmaatregel is uitgevoerd, het gekoppelde aspect automatisch in het lijstje met te (her)beoordelen komt te staan. Omdat je uitgangspunten voor de je risicobeoordeling als gevolg van de beheersmaatregel veranderd kunnen zijn en daarmee je risicoscore. Makeonline maakt het je makkelijker!