(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WJW6KZ7');

Q4 2022 Ontwikkelingen in wet- en regelgeving

23 januari 2023

De Makeonline Q4-2022 rapportage is weer klaar, voor jou! 

Elk kwartaal is het weer een klus. Maar de Makeonline kwartaalrapportage Q4 2022 is af en ligt klaar voor jou in je Makeonline omgeving.

Natuurlijk bewaken we voor jou de korte en lange termijn ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Van Europa naar Nederland, van concepten naar definitieve publicaties. Voor een deel kunnen we voorspellen wat voor wetswijzigingen we in een kwartaal kunnen verwachten. 

Maar elk kwartaal kunnen we ook weer verrast worden door veel meer of minder publicaties dan verwacht als gevolg van versnellingen of uitstel in het wetgevingsproces. Die dynamiek maakt het voor ons spannend en uitdagend. Om elke keer de lat hoger te leggen, de wetgeving nog begrijpelijker op te schrijven en nog beter uit te leggen wat het voor jou als gebruiker betekent.

En terwijl we dit schrijven is het volgende kwartaal alweer begonnen. Want de cyclus blijft doorgaan. Vandaag en overmorgen.

Wil je weten wat Makeonline voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op