(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WJW6KZ7');

NIZO werkt vanaf begin met Makeonline

10 november 2022

NIZO Food Research was vanaf het prille begin één van de gebruikers van Makeonline (toen nog MakeClear). Koen Herder, Team Leader General Services bij NIZO, is enthousiast gebleven.

“Ik onderhoud nauw contact met KWA, eigenlijk voor al onze vragen op het gebied van water, energie, bodem, geluid en milieu. Daarnaast gebruiken we Makeonline. Niet alleen voor het bijhouden van de wijzigingen in wet- en regelgeving, maar ook voor de borging van de voorschriften uit onze vergunning en de bepalingen uit het Activiteitenbesluit milieubeheer", zegt Koen. 

NIZO uit Ede is een toonaangevend bedrijf in contractonderzoek voor betere voeding en gezondheid. Met haar expertises en oplossingen helpen ze hun klanten om superieure producten en processen te verbeteren en te ontwikkelen. Bij NIZO gaat de nieuwe Omgevingswet spelen, net zoals bij alle bedrijven in Nederland. De geplande datum voor inwerkingtreding stond op 1 januari 2021 maar is uitgesteld. De exacte datum is nog niet bekend. Toch is het aan te raden met de voorbereidingen op deze wet te beginnen. Hier het hele verhaal.

Bent u al bezig met de voorbereidingen op die nieuwe Omgevingswet?