(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WJW6KZ7');

Makeonline geeft Uniper inzicht en overzicht

10 november 2022

“Makeonline helpt actief om altijd in compliance te zijn en te blijven”, zeggen Renske van de Wetering en Patrick van den Ham van Uniper Benelux afdeling Stadscentrales. Uniper startte in augustus 2019 met Makeonline. De HSE-afdeling ging zelf aan de slag met het uitwerken van de verplichtingen rondom de vergunningen.

Foto Uniper

Renske en Patrick hebben relatief weinig ervaring met Makeonline, maar zijn tevreden. “In compliance blijven kan een ‘hell of a job’ zijn. Dit programma houdt het beheersbaar én is gebruiksvriendelijk. Bij vragen of onduidelijkheden nemen we contact op met KWA. De drempel om contact op te nemen is laag. Of het nu per mail, telefonisch of via persoonlijk contact verloopt, KWA helpt ons snel met tips en antwoorden op onze vragen.”