(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WJW6KZ7');

Makeonline gebruikersbijeenkomst 11 mei 2023

20 april 2023

Donderdag 11 mei 2023 is ben je weer welkom op onze Makeonline gebruikersbijeenkomst! Wat kun je verwachten?

Programma

  • Strategisch vooruitkijken
  • Klant aan het woord
  • ARIE in de praktijk
  • Jubileum KWA
  • Ontwikkelingen Makeonline

Strategisch vooruitkijken
De wereld is in beweging. Het nieuws staat vol van crises. Maar ook van kansen. Wat betekenen die voor jouw bedrijf. En hoe haak je daar succesvol en op tijd op in?

Om te voorkomen dat je alleen maar bezig bent met brandjes blussen, is het noodzakelijk dat je als bedrijf verder vooruitkijkt. Wat gebeurt er op de lange termijn, in Nederland, maar zeker ook in Europa? Denk aan de Omgevingswet, de Green Deal, de energietransitie. Stuk voor stuk grote thema’s die eigenlijk niet los van elkaar staan.

We nemen je graag mee in een kijkje naar de toekomst. Om met jullie te praten over de oplossingen van vandaag.

Klant aan het woord
We horen graag verhalen uit de praktijk. Zodat we elkaar kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren. Deze keer vertelt Heliox haar verhaal over de uitdagingen om de e-mobility toekomst duurzaam vorm te geven. En de uitdagingen die ze daarbij tegenkomen. Een verhaal om je energie te geven.

ARIE in de praktijk
Met ingang van 1 januari 2023 is de ARIE-regeling gewijzigd. Werken met gevaarlijke stoffen betekent risico’s voor de gezondheid van jouw werknemers. De overheid wil dat veiligheid en gezondheid van werknemers meer aandacht krijgt. Daarvoor is de reeds lang bestaande Aanvullende Risico Inventarisatie & Evaluatie (ARIE)-regeling aangepast. De nieuwe regeling sluit aan bij de Veiligheidsbeheersysteem (VBS) systematiek van het Besluit risico’s zware ongevallen (Brzo). Door deze aanpassing vallen er nu effectief meer bedrijven onder de strekking van de ARIE.

Of je er iets mee moet doen, hangt af van de hoeveelheid (categorieën) gevaarlijke stoffen die in jouw bedrijf aanwezig kan zijn. Wat verandert er dan voor jouw bedrijf? Heb jij er grip op en hoe ga je die inhoud beoordelen in Makeonline?

Jubileum KWA
Stiekem vieren we ook een klein beetje feest. Dit jaar bestaat KWA 25 jaar. Met uiteraard de kennis en ervaring van haar voorloper Krachtwerktuigen, sinds 1915. Dat feestje vieren we graag met jou samen.

Makeonline
En zoals gebruikelijk is er tijd en gelegenheid om het met andere bedrijven te hebben over Makeonline in de praktijk, wat wij aan doorontwikkeling gedaan hebben en nog van plan zijn.

Dus kom ook! De gebruikersmiddag vindt plaats op ons kantoor in Amersfoort.

We zien je graag op deze inspirerende en creatieve bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,

Team Makeonline